Born 18.3.2019 - Swiipus

Born 2 males, 4 females
Updated 6.5.2019
Sileäkarvainen collie, Clingstone's Rick Rolled
BY JMVA LT JMVA BYJV-17 PMJV-17 SEJV-17
Clingstone's Rick Rolled
KoiraNet
Sable
Eyes : ok/ok
Hips : A/A
Elbows : 0/0

Håkan on erittäin energinen, aktiivinen ja leikkisä nuorimies. Håkanin elämänasenne on aina positiivinen - se tekee kaiken pilke silmäkulmassa ottamatta asioita liian vakavasti. Se on aina valmis toimintaan ja osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen.

Håkan on superavoin, sosiaalinen ja ihmisrakas koira, joka rakastaa niin aikuisia kuin lapsia. Se on perusterve, hyvämahainen sekä alusta- ja äänivarma. Håkanin kanssa on kierretty näyttelymatkoilla ympäri Eurooppaa ja se äärettömän helppo ja varma matkustaja.

Harrastaessa Håkan on nopeasti uudet asiat sisäistävä ja erittäin helposti motivitavissa. Se on taistelutahtoinen ja periksiantamaton. Sillä on luonnollista ongelmanratkaisukykyä, jota se käyttää hyväkseen sekä arjessa että harrastuksissa. Håkan on fysiikaltaan ketterä ja nopea koira jolla on erinomainen vartalonhallinta ja koordinaatio. Håkanin kanssa on pennusta lähtien harrastettu pelastuskoiratoimintaa. Se on erittäin hyvä nenänkäyttäjä, ja toimii yhtälailla sekä jäljellä että hakumetsässä.
Sileäkarvainen collie, Wildrunner's On My Way
FI MVA EE MVA HR MVA EE JMVA PMJV-16 DKJV-16 DKV-16 BALTJV-16 JV-16 BALTV-17
Wildrunner's On My Way
KoiraNet
Sable
Eyes : Distichiasis : todettu
Hips : A/A
Elbows : 0/0

Leidi on iloinen, ystävällinen ja avoin koira. Tulee toimeen kaikkien kanssa ja on mielellään mukana kaikessa tekemisessä. Toimii mainiosti lapsiperheen arjessa. Nimensä mukaisesti hieman leidi, pahasti hänelle ei saa sanoa, mutta ei kyllä tarvitsekkaan. Leidi on aina ollut perusterve ja kaikkiruokainen. Silmästä löytyi yksi ylimääräinen ripsi. Leidin kanssa on nuorempana harrasteltu agilityä. Tokoiltu on jonkin verran, ehkäpä joskus vielä kokeeseenkin asti. Näyttelyreissuilla helppo ja vaivaton kaveri.
BreederSuvi Lehtokannel Swiipus
LocationPomarkku
Homepagekennelswiipus.nettilemmikki.fi/
Emailkennel.swiipus@luukku.com
Tel050 5621553
Clingstone's Rick RolledClingstone's Lap DogBell Pepper's High Pipe
Clingstone's Hot Shot
Clingstone's Make My DayBell Pepper's Ghost Buster
Shulune Imperial Faberge
Wildrunner's On My WayJudy's Magicians Smoke On The WaterWalensian Maestro
Syystai'an Auringonkukka
Shulune Imperial MystiqueMoon Walker From Misstoff
Shulune Lady of Lorien