Planned Kevät 2020 - Diamondfox

Updated 21.10.2019
Sileäkarvainen collie, Brackenhaye Brand New Day
FI MVA BY MVA LT JMVA LTJV-17 VILNUSCUPJV-17
Brackenhaye Brand New Day
KoiraNet
Tricolour
Eyes : terveet (CEA-dna terve)
Hips : A/A
Elbows : 0/0

DM N/N
MDR +/-
Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Kimi asuu maalla ja pääasialliset harrastukset ovat olleet näyttelyt sekä kotityöt kuten postin kantaminen kotiin. Potentiaalia muihinkin harrastuksiin löytyy. Kimi on avoin, lempeä ja ystävällinen sekä erittäin helppo uros. Sen kanssa on nautinto reissata ja sen voi antaa ihan kenelle tahansa matkaan - se on menossa aina häntä heiluen eikä stressaa turhia. Se tulee toimeen kaikkien kanssa pennuista/lapsista aikuisiin koiriin/ihmisiin. Palkkautuu lelulla ja nameilla. Hyvä vatsainen.

Kimillä on 2 pentueellista jälkeläisnäyttöä:

Kennel Elentudas
Kennel Kiiramanna

Elentudas -kennelin pentueessa lähes kaikki pennut ovat aktiivisissa harrastavissa kodeissa. Näistä muutama on jo kerinyt suorittaa paimennustaipumuskokeen (Paim-T)erinomaisin tuloksin sekä käydä ensimmäisissä näyttelyissään menestyen niissä hienosti mm. BIS pentu sijoituksia ja eri maiden valionarvoja. Agilityä harrastavat pennut ovat todella nopeita, ketteriä ja hyviä käyttämään kroppaansa.

Kiiramanna -kennelin pentueesta ainakin yksi on harrastavassa kodissa joka on suorittanut paimennustaipumuskokeen (Paim-T)hyväksytysti ja pärjännyt Suomen näyttelyissä erinomaisesti.
Sileäkarvainen collie, Diamondfox So Lovely Lily
PAIM-T LT JMVA
Diamondfox So Lovely Lily
KoiraNet
Sable
Eyes : terveet (CEA-dna kantaja)
Hips : B/B
Elbows : 0/0

DM N/N
MDR -/-
FGF5 ei kanna pitkäkarvageeniä
Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Armi asustaa äidilläni (kennel Dane Amor) Tyrnävällä ja sen pääharrastus on tällä hetkellä koiranäyttelyt. Neidosta on potentiaalia myös eri harrastuslajeihin, mutta tällä hetkellä muita harrastuksia harrastellaan silloin tällöin ja omaksi iloksi. Paimennustaipumustestin se on suorittanut hyväksytysti jo 9kk ikäisenä (videoitu) osoittaen erinomaisia paimennustaipumuksia lampailla.

Armi palkkautuu erinomaisesti vetolelujen kanssa (myös sille vieraat ihmiset) ja siinä jää myös tällä ahneella koiralla nakit toissijaiseksi. Armi on ollut minun mukanani useilla näyttelyreissuilla sekä ollut useasti hoidossa. Minun matkassa Armi on päässyt mm. PK-lajien pariin, jossa se osoitti erinomaisia ominaisuuksia niin metsäjälkeen kuin hakuunkin. Tottiksessa sillä on myös erinomainen asenne työskennellä ja oppi todella nopeasti sivulla seuraamista ja kapulan noutoa (ei pohjatöitä tehtynä aiemmin).

Armi on superahne, kaikki ruokainen ja teräsvatsainen.

Armi on luonteeltaan valpas, iloinen ja avoin sekä aika energinen narttu hyvällä työmoottorilla, joka osaa olla myös rauhassa silloin kun mitään ei tapahdu. Se on helppo arjessa ja harrastuksissa. Nopea oppinen ja ongelmien ratkaisukykyä myös löytyy. Se sulautuu mihin vaan mukaan, helppo reissukaveri missä vain.
BreederPäivi Iivonen Diamondfox
LocationSievi (Markkula)
Homepage/www.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Tel0456346924
Brackenhaye Brand New DayAlopex Matt FinnishMoon Walker From Misstoff
Alopex Confetti Blue
Kevranna Theras Enate EchoFoxearth Felix Cited
Kingrock Adriel For Kevranna
Diamondfox So Lovely LilySandcastle's Save The KingRowvale River Raider
Sandcastle's Tickled Pink
Diamondfox One So BeautifulShulune Imperial Ex-man
Dane Amor The One